Dit zijn de uitdagingen

De Biothlon is een sponsorloop voor het Bio Vakantieoord. Iedere deelnemer gaat rennen, lopen of rollen voor het goede doel en haalt daarvoor sponsorgeld op. Er zijn zelfs deelnemers die fietsen of paardrijden voor het Bio Vakantieoord. Uiteraard mag dat ook.

De Biothlon Home Edition van 1 t/m 10 juni 

Doe  tussen 1 en 10 juni 2022 mee aan de Biothlon Home Edition. Ren vanuit huis of kantoor en trommel je collega's, vrienden of familie op om deze sportieve uitdaging samen aan te gaan. Je sportieve hardloopprestatie registreer je met een app. Om de spanning erin te houden, kun je ook de prestaties van alle andere deelnemers live tracken. Uiteraard strijden we om de snelste tijd, maar ook het hoogste sponsorbedrag wordt beloond met een mooie prijs.

Bio Kidsrun op zaterdag 11 juni

Kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool doen mee aan de Bio Kidsrun. Een uitdagend parcours langs de Bio Manege en door ons eigen BioBos. De kinderen leggen een afstand af van 1,5 KM. Uiteraard worden ze daarbij aangemoedigd door de Bio Beer. Alle ouders, opa's en oma's zijn ook van harte welkom!