Deelnemersinfo Home Edition

Leuk dat je meer wilt weten over de Biothlon Home Edition!

Deze digitale sponsorloop start op 1 juni en eindigt op 10 juni om 12.00 uur. Er zijn twee afstanden om uit te kiezen: 5 en 10 KM. Daarnaast kun je ook met een andere uitdaging meedoen om donaties op het halen met de Home Edition, maar dan doe je dat zonder je afstand of tijd te registreren.

Start van de Biothlon Home Edition   

Alle deelnemers hebben op 31 mei een mail ontvangen met daarin hun startnummer en uitleg om met gebruik van de app hun race te volbrengen en hun tijd te registreren. Let op! Deze mail kan in je spamfolder zitten! Wanneer je gaat rennen, of je alleen rent of samen en waar jouw route loopt, mag je allemaal zelf bepalen. Je hebt tot vrijdag 10 juni 12:00 uur om jouw prestatie neer te zetten. Daarna sluit het klassement.

App instructie

De Biothlon Home Edition werkt met een app. Download hier de handleiding. Zorg er dus voor dat je ruim voordat je gaat starten de app download en inlogt met jouw startnummer. (bij voorkeur direct na ontvangst inloggegevens) .

Helpdesk voor de digitale race

Gaat er onverhoopt iets mis, bekijk dan eerst de Q&A. Misschien dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Kom je er daarna nog steeds niet uit? Neem dan per mail contact op met de helpdesk via virtueel@activebirds.nl. Houd er rekening mee dat de mail wordt beantwoord tijdens kantooruren en je daardoor niet direct een antwoord hebt. Wij adviseren daarom om de app direct te installeren.  

Live tracking

Benieuwd wie er aan het rennen is en welke route er wordt afgelegd? Voel de spanning en volg de andere deelnemers live via de Tracking map.

Tussenstand

Wil je de Biothlon Home Edition 2022 winnen? Dan loont het om tactisch te spelen! Via het klassement houd je de tijden van de andere deelnemers in de gaten. Maar wacht niet te lang, want je moet vrijdag 10 juni vóór 12.00 uur zijn gefinished om kans te maken op die geweldige Speedy Gonzales Award! 

Klassement 5 KM

Klassement 10 KM

Prijsuitreiking

Voor zowel de 5 en de 10 KM hebben we 3 prachtige bekers voor de snelste deelnemers bij de mannen en bij de vrouwen. Dit zijn de Speedy Gonzales Awards!  Het team dat het meeste sponsorgeld ophaalt wint de Kaskraker Award! De prijzen worden op 11 juni  om 14:00 uur bekend gemaakt via onze socials en uiteraard naar de gelukkige winnaars opgestuurd! 

App instructie Download