Doe mee aan de Biothlon 2022

De Biothlon is hét hardloop- en wandelevenement voor het Bio Vakantieoord. Natuurlijk voor iedereen, met of zonder een beperking. We dagen je uit voor een sportieve strijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Je kunt dit jaar meedoen aan de Biothlon Home Edition en de Bio Kidsrun. Samen maken we bijzondere vakanties mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind.

De Biothlon Home Edition is een spannende strijd om de snelste tijd op de 5 of 10 KM. Tussen 1 en 10 juni leg je jouw eigen route af vanuit huis of kantoor. Via een app kun je de andere deelnemers live tracken en zie je de actuele rankings. Inschrijven op het klassement is inmiddels niet meer mogelijk, maar je kunt nog altijd deelnemen en het Bio Vakantieoord steunen met jouw sportieve prestatie en sponsoropbrengst. Het team met het hoogste sponsorbedrag wint de Kaskraker Award! 

De Bio Kidsrun is voor schoolkinderen van groep 5 t/m 8 en vindt plaats op 11 juni tussen 12.30 en 14.00 uur op het Bio Vakantieoord. We hebben een leuke routevan 1,5 KM over het vakantiepark en door ons eigen BioBos. Je rent langs lachspiegels, paarden en een kinderboerderij. Onze ambassadeur Leendert de Ridder (Mees Kees) geeft het startsein. Je ouders, vriendjes, Opa's en Oma's zijn van harte welkom om je aan te moedigen. Daar wil je toch ook bij zijn! Voor alle deelnemers is er een leuke attentie en de snelste deelnemers en de deelnemer met het hoogste sponsorbedrag nemen een mooie prijs mee naar huis! 

 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 10.000 (77%)
Bekijk alle

Steun ons zodat een gezin met een gehandicapt kind fijn op vakantie kan.

Schrijf je in
Bekijk alle

Anoniem

23-06-2022 | 17:54 Aan: Wij geloven in Paardenkracht!